Bemutatkozás

 

Tisztelt Érdeklődő!

Radnai Ervin vagyok ipari ingatlanközvetítő.

Öt éve foglalkozom ezen területtel mint bérbeadás mint értékesítéssel kapcsolatban. Több különböző céggel dolgoztam együtt, és jó érzéssel gondolok vissza ezekre az időszakokra, mert több ezer négyzetméter kiadásába vagy értékesítésébe vehettem részt.
Jelenleg önállóan dolgozom saját cégemben ügyvédi háttérrel és saját elképzelésem szerint fejlesztem tevékenységemet különös tekintettel a gazdasági környezet jelenleg zajló teljes átalakulására. Kapcsolatot továbbra is tartok több ipari partner céggel és régi kollégával.

Jóindulattal és szakértelemmel állok a hozzám fordulókhoz, mint ahogy én is ezt várom el, ha egy általam nem ismert szakterület képviselőjét megkeresem. Se többre se kevesebbre nincs szükség!

Másik szakterületem a raktári polcrendszerek forgalmazása, amellyel 12 éve foglalkozom, jelenleg is aktívan. Tulajdonképpen emiatt kezdtem el üzleti célú ingatlanokat közvetíteni, mert rendszeresen tapasztaltam, hogy adott ipari ingatlan és raktár választásával nem sikerült a kapacitást és előre lépést úgy megvalósítaniii mint ahogy a cég szerette volna. Kialakult helyzeten a raktártechnika eszközeivel csak mérsékelten lehetett segíteni mivel legtöbbször a szerződés megkötése után, és nem előtte tehettem javaslatot a legjobb megoldásra.

Sok cég telephelyére fordított költségeiben jelentős a tartalék amelyet havi rendszeres megtakarítássá lehet változtatni egy megfelelőbb ingatlan kiválasztásával.
Ezt szeretném elősegíteni a két szakterület együttes alkalmazásával (természetesen ahol igénylik).
Raktárt jelentős mértékben tartalmazó ingatlan esetén, tervet készítek (díjmentes) optimális raktári kapacitás elérése érdekében. 
Másik változat hogy, az igényelt kapacitáshoz javasolok raktárt és/vagy raktártechnikai megoldást amely a fenntartási költségeket minimálisra szorítja és kezelhetőbbé teszi az adott ingatlan megoldást. Ez a többlet információ segítheti Önt megalapozottabb döntés előkészítésében.
Meggyőződésem, hogy megtakarítást lehet elérni számos helyzetben különösen  nagyobb méretű vállalkozások esetén.

Továbbiakat majd személyesen egy általam képviselt ingatlan bemutatásakor!

Tisztelettel

Radnai Ervin